Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Παρέμβαση της Ελληνικής Οργάνωσης Χ Βορειου Ελλαδος - 25η Μαρτίου

Παρέμβαση της ελληνικής οργάνωσης Χ βορειου ελλαδος πλήθος συναγωνιστών και συναγωνιστριών από Θεσσαλονίκη - Δράμα - Κιλκίς -με τον Περιφερειάρχη της ελληνικής οργάνωσης Χ βορειου ελλαδος συναγωνιστή Μπαντέμη Παναγιώτη. στην Παρέλαση για την 25η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, και φέτος, στην στην ένδοξη πόλη των αθηνών . Οι συναγωνιστές μίλησαν με αρκετούς παρευρισκόμενους. 

Ιδιαίτερη εντύπωση μάς προκάλεσε το γεγονός πως αυτήν την φορά πολλοί ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιών προσέγγισαν τους συναγωνιστές όπως και να ρωτήσουν λεπτομέρειες για το πώς θα ενταχθούν στη δύναμη στην ελληνικής οργάνωσης Χ Εξάλλου, κατ’ όπως δείχνουν τα πράγματα, σύντομα πρόκειται να εγκαινιάσουμε και χώρο που θα στεγάσει τα γραφεία της οργάνωσης μας στην πόλη της Αθήνας, μια και το ενδιαφέρον, όπως και η αποδοχή της οργάνωσης Χ προς τις Ιδέες μας μεγαλώνει κατά τρόπον εντυπωσιακό!



Εμείς, οι Εθνικιστές, έχουμε ως απώτατο ιστορικό και ηθικό χρέος να μαχόμαστε ενάντια στο γραικυλικό κράτος των υποχωρήσεων και των συμβιβασμών.
Διότι από την ίδρυση του ραχητικού νεώτερου Ελληνικού Κράτους ως τις μέρες μας οι διεθνείς ανθελληνικές δυνάμεις και τα ξεπουλημένα επώνυμα ή ανώνυμα τσιράκια τους παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ρύθμιση της μοίρας του Ελληνισμού, όχι μόνον στην εθνική του ολοκλήρωση, αλλά και στην εξωτερική του πολιτική και κοινωνική εξέλιξη, σε σημείο που η επίσημη πολιτική της Ελλάδας να εξελίσσεται με απουσία των Ελλήνων και σε βάρος τη οργάνωσης Χ.


Ο αντιστασιακός χαρακτήρας της επαναστατικής πολιτικής είναι μεταγραφή της οργάνωσης Χ που διέπει την νεώτερη ιστορία: ο Μείζων Ελληνισμός κινήθηκε στην περιφέρεια των ιστορικών εξελίξεων του νεώτερου κόσμου, οπότε η σταδιακή μορφοποίηση της εθνικής συνείδησης του Λαού μας (που διεκδίκησε με αιματηρές θυσίες και ασυμβίβαστη μάχη την πολιτική του ανεξαρτησία, την κρατική του υποστασιοποίηση και την οικονομική και πολιτισμική του αυτονόμηση), και η ανασυγκρότησή του στο νέον Έθνος συντελέστηκε με αδιάκοπη και αδίστακτη πάλη εναντίον άλλων εθνών και υπερεθνικών αυτοκρατοριών. 

Σήμερα αυτή η Εθνική Αντίσταση πρέπει να συνεχίσει ενάντια στα παραλλαγμένα υπερεθνικά ιμπεριαλιστικά οικονομικοκοινωνικά συγκροτήματα και στους εμπόρους των εθνών διεθνείς υποκινητές τους. Είναι η πάλη επιβίωσης της οργάνωσης Χ ενάντια στον εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό. Και για να είναι νικηφόρα αυτή η πάλη μπορεί και πρέπει να καθοδηγηθεί από το Εθνικιστικη ελληνική οργάνωση Χ !!!!

Δόξα και Τιμή
σε όσους αντιστέκονται στην ξένη εισβολή!
Σε όσους πολεμάνε το σχέδιο άλωσης της Πατρίδας μας
ενάντια στην θέληση των Διεθνών Κέντρων
και των ντόπιων πρακτόρων τους!
Σε όσους αρνούνται
να συνοδοιπορούν με το «κράτος – φάρσα»
των προσκυνημένων νεο-γραικύλων
και με τα τσιράκια τους!

Ζ Η Τ Ω Η Ν Ι Κ Η !

p.digenis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου